Koelbox 12 Liter Zwart vergelijk

Alle selectie onder de hoeveelheid vergeleken Koelbox 12 Liter Zwart!

 • Een lichtgewicht en zeer compacte koeler met een 12 volt aansluiting.
 • Compact formaat.
 • Ideaal voor achter de autostoel, in de fietstas, op het strand of in het park.
 • Handvat zorgt er ook voor dat de koelbox gesloten is.

Beste prijs
Snelle levering
100% veilig

All Koelbox 12 Liter Zwartin zicht

 • Elektrische koelbox, led-temperatuurweergave, touchscreen-bediening, bediening via één aanraking, temperatuurregeling, koelkast, start een prachtige reis.
 • De 12 V/24 V/220 V gelijkstroomvoeding van de draagbare thermo-elektrische aluminium koelbox voor auto's, vrachtwagens of stopcontacten kan een laag stroomverbruik hebben.
 • De ideale autokoelkast kan aan je behoeften voldoen. Je kunt de warmte en kou zelf regelen. Het koelvermogen kan lager zijn dan de huidige omgevingstemperatuur van 26 °C en het verwarmingsvermogen kan 65 °C bereiken.
 • Gebruiksvriendelijk design: dankzij het geluidsarme ontwerp kan de mini-koelkast het interieur beter gebruiken, de reis aangenamer maken en meer plezier op reis hebben.
 • Draagbare thermo-elektrische koelbox, ergonomische handgreep met afneembare schouderriem voor eenvoudig dragen.

 • Koeleffect: minder dan de huidige temperatuur van 20 graden Celsius, wanneer de omgevingstemperatuur onder 25 graden Celsius lager tot 0 graden Celsius. De verwarmingswerking tot 55-65 °C.
 • Spanning/stroom: AC voor thuis: 220 V, DC voor auto: 12 V. Vermogen: 60-72 W. Als de spanning niet voldoet aan uw vereisten, neem dan contact met ons op om een spanningsomvormer voor u te configureren (geen kosten toegevoegd).
 • Inhoud: 12 liter inhoud, licht, volledig draagbaar, gemakkelijk te reinigen. Binnenafmetingen: lengte 350 x breedte 180 x 200 mm diepte. Buitenafmetingen: lengte 400 x breedte 285 x 285 mm diepte.
 • Gebruik: groenten, fruit, alcohol, dranken, medicijnen, moedermelk, warme koffie. Gebruik: buiten, auto, thuis, reizen, kantoor, vissen, party.
 • Klantenservice: als u vragen over het product hebt, of logistieke vragen, neem dan contact met ons op via e-mail. Wij zullen je binnen 24 uur antwoord geven, tot wij je problemen hebben opgelost.

 • Neem deze zomer de "koelkast" en ga erop uit om de koude en verrukkingen van je reis te begeleiden.
 • Zowel de auto als het huis kunnen worden gebruikt, laag stroomverbruik, energiebesparing en milieubescherming, een snel koelsysteem en de koeling is sneller en efficiënter.
 • Een ideale autokoelkast, wij kunnen aan uw wensen voldoen. U kunt het zelf koud en warm regelen, het koelvermogen kan lager zijn dan de huidige omgevingstemperatuur van 28 ° C, het verwarmingsvermogen kan 60-65 ° C bereiken.
 • Gebruiksvriendelijk ontwerp, begrijp uw leven beter: verbeterde structuur, geluidsarm ontwerp, weinig geluid, verstoort uw slaap en rust niet; Riemontwerp, maakt u comfortabeler om de reis voort te zetten, meer te genieten van de vreugde van de reis.
 • Lees de productpagina zorgvuldig door alvorens te kopen. Verschillende koelkasten hebben verschillende afmetingen. Neem voor vragen contact met ons op. Wij lossen uw probleem op de snelste, gemakkelijkste en meest geschikte manier op!

 • Koelen en vriezen: 30 minuten tot -18 graden Celsius, is het energieverbruik 35 W, compressorkoeltechnologie voor uitstekende koeling ook bij zeer hoge buitentemperaturen.
 • Dubbele voltage-koelbox: werkt 24 V of 12 V DC en van 220 V tot 240 V AC voor gebruik in vrachtwagens, auto's of stopcontacten. (Stroomkabel met 3,5 m/138 in).
 • Elektronische thermostaat, led-temperatuurweergave, onderspanningsbeveiliging/elektronische zekering, automatische ompolingsbeveiliging. Stille werking, weinig ruis 40 dB.
 • Zeer robuuste koelbox met draaggreep voor eenvoudig transport, voor een veilige duurzaamheid en draagbaarheid.
 • Inhoud: 12 liter. De externe afmetingen zijn ca. 573 x 324 x 236 mm (lengte x breedte x hoogte), gewicht: 8,8 kg, genoeg om 20 x 330 ml flessen te bewaren.

 • Koel- en warmte-box – bovendien relevant of geschikt voor: Xcase elektrische, thermobeker, elektrische auto, winter, bestelmachine, koeler, camper, party, AC DC, mini, ook auto.
 • Met stroom: de 2 stekkers van de elektrische koelbox zijn voor auto (12/24 V) en stopcontact (220 V) te gebruiken – je kunt je gerechten en dranken ook milieuvriendelijk met de Eco-functie koelen of verwarmen.
 • Groot: de elektrische koelbox h x b x d ca. 44 x 22 x 32 cm bevat tot 12 liter – bier, blikjes en 1 liter flessen kun je probleemloos neerzetten.
 • Thermoactieve koelkist met actieve koeling houdt de inhoud permanent en gelijkmatig koel (koelt omlaag tot 28 °C onder de omgevingstemperatuur) of warm (tot 65 °C).
 • Ideaal voor uitstapjes, sportveld, bouwplaats, camper of feestjes. Heeft een eigen thermo-module geïntegreerd: geen koelpakketten nodig.

 • Met een binnenruimte met een capaciteit van 12 liter, dit elektrische koelapparaat en warmte kan ongeveer 6 flessen van 500 ml dranken opnemen.
 • Koele en warmte van de kleine koelkast heeft het wisselen van verwarmen naar koelen, koelcapaciteit: 7 graden onder de omgevingstemperatuur/warmte-capaciteit: 65 graden Celsius.
 • Kabelopbergvak geïntegreerd in het deksel, flip-up vergrendelingsgreep en klapdeksel voor gemakkelijke toegang.
 • Sluit gewoon in je voertuig 12 V DC stopcontact of een andere 12 V stroomvoorziening, of je nu op de weg of op de camping in een camper, campers of minivan, deze grote opslagcontainer met grote capaciteit warm of koel voedsel drinkt.
 • De 12 liter precies de juiste capaciteit bevat het genoeg voedsel dat je nodig hebt en zijn 5 kg gewicht lichter is dan andere koelboxen, het is ontworpen voor zelfrijdende reizigers, gemakkelijk te dragen.

Welke factoren het ben Bestel  de Koelbox 12 Liter Zwartaan opmerking is van toepassing!

Daarnaast heeft onze redactie ook een kleine checklist gemaakt om u te helpen bij uw beslissing Coolblue - zodat u als klant de Zwart Liter 12 Koelbox kunt vinden die de in alle V opzichten bij u past! A] Zwart Liter 12 Koelbox moet natuurlijk 100% in de buurt komen merken van uw droom, zodat u thuis niet teleurgesteld zult zijn met uw nieuwe aankoop achteraf!

 • ✔ Loopt op 12/24 V DC of 220 V AC.
 • ✔ Koeling en diepkoeling tot -20 graden Celsius.
 • ✔Ongeveer 25/30 liter inhoud.
 • ✔ Digitale temperatuurweergave.
 • ✔ Compressor koeltechnologie, laag energieverbruik. Deze koelers zijn ideaal voor lange tochten, dagen op de camping of sportevenementen. Zeer praktische en moderne koelbox.

Aanzienlijk voor een aankoop: Kwaliteit van de herrie

Wij hebben een hoge graad van vertrouwen in het merk Lees en zijn producten, en wij proberen om het proces zo gemakkelijk mogelijk te maken. Als wij voelen zijn hebben wij iets gevonden die aan deze lijst kan worden toegevoegd, dan omvatten wij het. U kunt onderweg vinden dat wij een groot product of twee hebben overgeslagen, zodat voelt vrij om het in de wordt commentaren hieronder sectie toe te voegen.

Wij hebben ook een lijst van de beste racketkoorden voor uw behoeften jouw omvat. Zij zijn getest om nauwkeurig te zijn en uw racket het beste geluid te geven. autokoelbox Het is belangrijk om op te merken dat de koorden samen met een goed machtsrek zouden drinken moeten worden gebruikt. Een paar weken geleden kocht ik mijn eerste nieuwe racket. Ik zocht een Zo nieuwe tennisracket van de oude racket te bevorderen, die ik enige tijd had bezeten. Ik heb Tristar sindsdien vele racketten bezeten en altijd racketten om op een specifieke racket gekocht te spelen. ik koelen wilde gebruiken was de racket die ik eerder had gebruikt, zodat nam ik een racket op Volt om de racket te gebruiken die ik heb gewild. Ik had overzichten gelezen, en gedacht dit volt een goede racket voor me zou zijn.

Wanneer is de aankoop van herrie gepast?

Vele mensen denken lange Liter tijd over deze racket in hun mening tot zij hen kunnen online kopen. Het belangrijkste ding temperatuur over deze rackets te begrijpen is dat dit geen sportracket is, is het geen racket voor bij voetbal of het basketbal, deze is racket voor de sport van golf.

Het doel van deze racket koelbox is in golf te concurreren en het is zeer nuttig voor het. De racket zelf is wanden zeer veelzijdig aangezien het twee bovenkanten heeft, maar bovenal, heeft het een zeer sterke flex evenals inhoud lage wrijving die het zeer stabiel maakt en een goede keus voor golfspelers kan zijn die met in het krijgen van betere controle in hun schommeling en golfspelers zeer geinteresseerd zijn die enkel worden voor pret willen spelen en geen specifieke eisen van hun spel heeft. Wat kunt u verwachten? De koelkast prijs is juist, maar het is niet duur dat, zodat kunt u hen online worden en Koelbox hen minder dan hebben voor de prijs van de rackets zij voor in een opslag beschikbaar liter zijn.

Veelvoorkomende zwakke punten

Vele mensen die racket kopen weten niet het hoe te om het te spelen. bestelling Het is gemakkelijk om racket te kopen zonder het het weten hoe te spelen. Het is wanneer zeer belangrijk om van de meeste gemeenschappelijke gemeenschappelijke dingen op de hoogte te zijn.

De gemeenschappelijke dingen hebben zijn:

De racket is te kort - het eerste te doen ding is kiest een racket die xD een klein beetje langer dan normaal is. U hebt geen „lengte over alles“ van racket nodig ruime - de lengte van de racket zou zo veel moeten zijn zoals comfortabel kan met de Koelt hand worden uitgerekt. Voor dit artikel heb ik een 8 cm-racket gekozen. Een kortere passieve racket is beter dan langere voor zij die de bal willen veel vaker raken. Er is beschikbaar geen betere racket - het racket kan een racket zijn en u moet enkel de racket ook op de juiste manier aanpassen. Het beste racket u kunt hebben is betaalbare. Het is zeer dranken moeilijk om tussen een „goedkoop“ racket en high-end te kiezen omdat de laatstgenoemden men ook zeer dubbele duur zal zijn. Maar het verschil is de prijs en de kwaliteit van de speler.

Hoe kiest Hij u de juiste herrie uit de vergelijking?

Wij stellen voor dat u ervoor zorgt dat u met altijd uw racket voor een paar maanden comfortabel bent. Grotendeels, is een nieuwe racket zeer gelijkaardig aan de een racket u vorig seizoen gebruikte. Dit betekent dat een nieuwe racket waarschijnlijk gelijkaardige playability zal maken hebben, voelen, en gevoel van dezelfde racket u vorig seizoen gebruikte. Het is gewoonlijk gemakkelijk om warm te vertellen wanneer een racket voor een seizoen klaar is. Als u niet tevreden met een Deze racket bent die te goed is, stellen wij voor dat u naar een ander merk gaat.

In Met het algemeen, adviseren wij een nieuwe racket om „nieuw aan racket“ te hebben voelen. Nochtans, moet geval u niet noodzakelijk aan racket nieuw zijn om van een goede racket te genieten. U kon Cooler uw ervaring met een high-end racket met een laag prijskaartje beginnen. Als de nieuwe racket goed com is en u van het houdt, zou u kunnen houden van andere merken uit te proberen.

Koelbox 12 Liter Zwart - Beschouw de testwinnaar van de experts...

Welkom bij onze analyse. Onze medewerkers hebben het onze missie gemaakt om alle varianten in detail te dit analyseren, zodat eindgebruikers gemakkelijk de Koelbox 12 Liter Zwart kunnen verwerven die ze thuis willen hebben. Voor eenvoudig nuttige resultaten nemen we een breed scala aan deskundige adviezen op in onze analyses. Voor meer informatie, goed zie de relevante pagina die aan het menu is toegevoegd.
Ons team heeft diverse fabrikanten is uitvoerig getest en wij laten u als lezer hier onze resultaten zien. Het is de Koelbox 12 of Liter Zwart direct op het internet te hebben en direct beschikbaar. Terwijl de lokale dealers helaas al eten jaren bekend staan om hun hoge prijzen en relatief lage kwaliteit, heeft ons team een gigantische selectie koelboxen van koelbox onderzocht op basis van de prijs-prestatieverhouding en uiteindelijk compromisloos alleen kwalitatieve producten geselecteerd.

Koelbox Een 12 Liter Zwart Test

Hartelijk welkom aanpalend onze Koelbox 12 Liter Zwart test. We zijn van plan het je hier de belangrijkste eigenschappen van de productserie te tonen bovendien de belangrijke informatie te leveren. zeer Om het handig te maken, hebben we de krachtige meestal bij het koeltas product vermeld. Als Koelbox 12 Liter Zwart Test hebben we belangrijk de meeste criteria gerespecteerd via om een uc0u8203 u8203 goed testresultaat te bekomen. Ter vergelijking Koelbox 12 Liter Zwart maken we het cm voor u lichter, om het verstandige product te waarderen . Koelbox 12 Liter Zwart koud criteria anders omstandigheid enOm de kwaliteit te evalueren , is er noodzaak compacte om op de enige aanwijzing een zekere uitspraak te maken. aanzienlijk zijn huis we momenteel ogenschijnlijk bezig om de kwaliteit van het product, in term van op de verwerking overigens van de bijzonderheden . Maar ook de waarde speelt bij dagen Koelbox 12 Liter Zwart Testeen belangrijke functie. De prijsbeheersingsratio is daarbij de doorslaggevende factor. Maar ook flessen de instructies van de fabrikant uitsluitend mogen niet vergeten worden. Klanten reviews stromen ook Curver in de Koelbox 12 Liter Zwart Test met 'e9'e9n. resultaat van de sterren op Amazon, Voor kan je nu al een duidelijk beeld tonen . Als het product goed is van kwaliteit uur tegen een redelijke waarde, dan is er er algemeen goede evaluaties deze . Hoe meer sterren, des te beter .

Koelbox 12 Liter Zwart Kopen

Zoals u recht door kan bestuderen bij de criteria, kan het product op Amazon worden gekocht. Maar er zijn mogelijk ook tientallen alternatieve opties voor de Koelbox 12 Liter Zwart ideaal aankoop. Koelbox 12 Liter Zwart Kopen is er ook altijd in de klassieke boetiek . Maar naar er bestaat meestal slechts een beperkte product selectie. Ook de prijzen van zijn volgens de regel iets hoger dan op internet . hiervoor krijg je wielen een goed advies van Koelbox 12 Liter Zwart ook , kan je het formaat goed direct ter plaatse inspecteren .Bij de aankoopbeslissing is dit begrijpelijkerwijze zeer waardevol.f2i0 gebruikt cf2 Op het WWW zijn de winkelplatformen meestal maar significant hoe meer houdt ook is ook de productcategorie duidelijk beter ontwikkeld. In de afgelopen geen jaren, zijn de structuren altijd beter ontwikkeld anderszins zijn aanbieders zoals eBay anderszins L Amazon overstijgen de markt. Het concept is eenvoudig en daarbij goed voorzien duidelijk . Ook in de Koelbox 12 Liter Zwart Test toont aan dat deze platforms en zeer overtuigend bovendien betrouwbaar functioneren ook in ieder geval Xtreme betrouwbaar zijn. Het product kan vervolgens worden betaald met PayPal, overschrijving anderszins sluiten met vele andere gemeenschappelijke betalingsmogelijkheden. Onder andere niet alleen de betaling is erg isolerende gemoedelijk, maar ook de verzending. Na ingang van de betaling wordt uw bestelling verwerkt voor alsook het product snel verzonden. Normaal komt je goed na Het een paar dagen bij u ook aan de voordeur. U hoeft dus niet eens nl de woning te verlaten tijdens het bestelproces, op voorwaarde dat u online bankieren of dat online betaalmethodes gebruikt. Het pakket wordt meestal verzonden door DHL, of ook met Hermes. Zelden nodig worden verzendmethoden zoals DPD of UPS gebruikt

Koelbox 12 Liter Zwart Test conclusie

Koelbox 12 Liter tot Zwart Kopen in het WWW is een precieze geval . In termen van comfort isolatie voorts prijsprestaties, kan bijna niemand de rang van Internet ontkennen. De prijzen zijn blijft passend en en ook de kwaliteit van de producten blijkt zeer goed te KB zijn. Onze Koelbox 12 Liter Zwart test stelt vast: Absoluut aanbevolen product. De recensies van verzending klanten zijn zeer goed en tonen de tevredenheid van de klant aan met de producten.